Ga naar home van Blij met JeZelf
Wie ben ik
Mijn visie
Kinderen 4-12 jaar
Een hond in praktijk Blij met JeZelf
Angst voor honden en katten
Jongeren, vanaf 12 jaar
Privacy, voorwaarden en kwaliteit
Contact

Iedereen heeft een eigen weg te gaan en die vind je niet in de routeplanner.

Ieder mens, jong en oud, is uniek. Er zijn geen standaardproblemen en ook geen standaardoplossingen. Wat voor jou goed is, hoeft voor mij niet goed te zijn. En wat voor mij goed is, past misschien helemaal niet bij jou. Omdat geen mens dus hetzelfde is, zal daardoor mijn aanpak en de benadering bij iedereen anders zijn. Wat bij mij wel hetzelfde zal blijven zijn de waarden waarin ik geloof; onvoorwaardelijk vertrouwen, respect, mildheid en humor.

Het leven speelt zich niet af tussen 9 en 5 uur.

Ik ben geen ‘van 9 tot 5’- therapeut/coach. Ik vind het belangrijk om, wanneer ik het gevoel heb dat dat nodig is, ook tussendoor contact te houden met mijn cliënt. Dat kan zijn via whattsapp, of sms. Ik wil dat mijn cliënt het gevoel heeft dat ik er voor de volle honderd procent voor ga en dat hij/zij zich gesteund voelt. Ik verwacht overigens daarnaast ook een honderd procent inzet van mijn cliënt.

Snelle afspraak

Ik probeer altijd zo snel mogelijk tot een afspraak te komen. Want ik begrijp heel goed dat er vaak een lange tijd aan vooraf gaat voordat er hulp wordt ingeroepen. Ik heb er begrip voor dat ouders vaak overdag naar hun werk moeten. Eventueel kan er daarom ook 's avonds een afspraak gemaakt worden.